8 jaar geleden

Oh en met spinazie kun je hele lekkere ovenschotels maken (met aardappelen of aardappelpuree)

8 jaar geleden

Je kunt hele lekkere recepten vinden op allerhande (ah) of op weekmenu. Maar wellicht vinden ze die recepten dan ook weer te spannend haha. Lusten ze ook geen pasta? Daar kun je ook goed mee variëren? Als ik hier pasta op tafel zet wordt het verzwolgen ;-)

8 jaar geleden

Ik ben ook wel blij dat ze die gezonde dingen zo lekker vinden, maar het begint hier een beetje op die reclame van Lidl te lijken. Wat eten jullie vandaag? Stampot. LOL. Alleen is het hier dan spinazie, haha. Maar ik denk dat ik idd maar eens op allerhande ga kijken, en verder maar gewoon blijf proberen met andere dingen. Hopelijk komt het dan vanzelf. Mocht er toch nog iemand een leuk idee hebben het blijft welkom.

8 jaar geleden

Oh en dat ze geen friet of pannekoeken lusten zou ik niet zo erg vinden, onze jogste moet niks weten van b.v cake, chocopasta en taart. Stiekem ben ik daar juist blij om ;-) de oudste is een zoetekauw en zou het liefst altijd chocopasta eten. Daar ben ik het natuurlijk niet mee eens dus dat leid vaak tot strijd. Ik introduceer regelmatig nieuwe dingen en laat ze dan minstens 1 keer proeven, willen ze het niet dan is dat jammer maar proberen we het over een tijdje nog een keer. Zo blijf ik steeds wat proberen, op hoop van zegen ;-)