11 jaar geleden

@Nahsuusje, ikzelf weet er echt niets van, misschien hadden ze dat niet toen ik 9 was, dat denk ik tenminste. Ikzelf vind prikken ook maar niets dus lijkt me dat ik het dan wel had onthouden. Onze meid was gisteravond heel blij dat ze nu van die prikken af is. Ze weet al heel lang dat ze nog een prik zou krijgen als ze 9 zou zijn dus nu vooral opluchting. Ikzelf heb ook de stress en spanning opgepikt die daar hing. Was ontzettend moe toen ik thuis kwam. had echt even tijd nodig om bij te komen.

11 jaar geleden

@Braamn, misschien voor jullie dan ook een idee om te kijken of ze gewoon op het cb geprikt kan worden? Ik heb mijn lesje nu wel geleerd en de jongste gaat niet naar een massa vaccinatie.

11 jaar geleden

trauma aan overgehouden zelf, nu ik dit lees verschijnt er een beeld van mij van vroeger in de sportzaal vol kinderen en vol tafels met prikken..denk dat ik het zo ook niet zou willen voor ons kind als ze er vooraf al zoveel last van heeft. voor niemand prettig vooral omdat je kind al zo bewust van alles is. hoop dat ze er nu een beetje overheen is (en jij ook)?

11 jaar geleden

Sneu en herkenbaar. Mijn oudste is ook erg gevoelig,pikt als een spons de gevoelens van andere mensen op, dus ik vrees dat zij ook ongeveer gelijk zou reageren. Gelukkig duurt het bij haar nog een jaar of 3.