's avatar
7 jaar geleden

Goed dat je eraan denkt dat de vlinders ook belangrijk zijn. Niet nu settelen voor iemand omdat die simpewel weg wel kinderen wil, want je moet óók van je toekomstige man houden hoor! Dat gezegd hebbende, waarom zou je niet een tweede date plannen? Je hoeft toch niet direct met hem te trouwen? Ik vond mijn man direct heel leuk, maar had na een paar weken ook wel wat twijfels. Inmiddels ben ik er na 4 jaar toch echt 100% van overtuigd dat hij de liefde van mijn leven is. Als we álles al van te voren zouden weten zou het leven een stuk simpeler én saaier zijn. Wees realistisch: als het écht niet klikt, dan is dat ook prima. En blijft het bij 2 dates.

's avatar
7 jaar geleden

Zeg nooit nooit! Ik vond mijn man de eerste keer dat ik hem zag (ok en keer 2 en 3) ronduit een hork!!!! En nu alweer 8 jaar gelukkig en 2 zoons rijker.... maar als hij op je over gaat komen als een wanhopige zoeker, tja....

's avatar
7 jaar geleden

Bij mij heeft het best een tijd geduurd voor ik echte kriebels kreeg bij mijn man. Ga ervoor maar wees wel eerlijk tegen hem.. Je wilt kijken hoe het gaat lopen. Spannend!

's avatar
7 jaar geleden

Ik zou het zeker nog eens over doen.. Het was toch gezellig? Misschien sta je er nu ontspannender in en komt de vonk vanzelf;)