10 jaar geleden

haha bewustwording is stap 1. Wij hebben hier alleen laptop en tv, ik heb geen telefoon waarbij ik kan internetten. Ons dochtertje kan zich prima vermaken met dr speelgoed en de tv staat voor haar 's ochtends en 's avonds even aan en gedurende dag (tenzij ze ziekjes/druilig is) staat ie op muziek of tv voor mama.

10 jaar geleden

Ik zit zelf ook behoorlijk veel achter de laptop. Bij de kids valt het hier allemaal nog heel erg mee. Succes met je plan...zeker een goed idee!

10 jaar geleden

Ja het is waar wat je zegt, ik zie het overal om me heen ook. Zelf ben ik idd ook wel van de social media, even snel facebook checken, me mail bekijken. Maar gelukkig heb ik mijn dochter nog niet teveel verpest ;-) Ze kijkt wel smorgens lekker tv, of als ze moe is. Maar ik laat haar niet op het tablet en de computer spelen. Nog iets te jong vind ik en natuurlijk groeien onze kinderen ermee op. Maar ze heeft er nog genoeg tijd voor als ze naar school gaat. En al die dingen maken het de ouders van nu wel gemakkelijk (het zijn lekkere stilhouders) maar of het nou zo goed is? Ik wens je succes en ben benieuwd naar je update donderdag!