3 jaar geleden

Ik heb ook hele slechte ervaringen met de pil en de Mirena spiraal. Na mijn hersenoperatie kon ik de pil niet meer verdragen daarom op advies een Mirena spiraal laten zetten. Dit was echt een verlichting en super fijn! Alleen toen ik hem verwijderd had, kreeg ik zooo veel vage klachten erbij.. (Ik ga hier binnenkort nog een blog over plaatsen) Het was voor nu een samenloop van verschillende factoren, hier zat ook een disbalans in mijn hormonen bij. Ik ben nu eindelijk in blijde verwachting, alleen ben mij ondertussen ook al in aan het lezen op andere alternatieve anticonceptie, zonder hormonen... Alleen ik vroeg mij wel af, door mijn NAH en Fibromyalgie is mijn temperatuur nogal onregelmatig.. In de zin van dat mijn lichaam snel reageert op factoren van buitenaf bijvoorbeeld kou, warmte, vermoeidheid, overprikkeling en vermoeidheid.. Ik ben hier dus wel heel benieuwd naar hihi..

3 jaar geleden

Nee joh, je hoeft je niet te excuseren!! Heel lief en bedankt voorhet aanbod, wij zitten in een medisch traject dus zou hij voor nu overbodig zijn. Anders had ik zeer zeker gebruik willen maken van de kortingscode!

3 jaar geleden

Excuses dat het zolang gestuurd heeft. Jankende Daisy ook gebruiken om je kinderwens te vervullen door juist op de rode dagen wel gemeenschap te hebben.. Mocht je er 1 willen kopen ik heb van het bedrijf een kortingscode gekregen die ik mag geven aan mensen die mijn blog volgen. Groetjes

3 jaar geleden

Ja zeker! Ik keek namelijk echt uit naar deze blog. Als onze kinderwens vervuld is, wil ik dit gebruiken als anticonceptie. Bedankt voor het delen!