4 jaar geleden

Ja precies, het helpt mij ook een beetje door de dag heen! ❤️

4 jaar geleden

Ja het is zeker een uitdaging, dat merk ik ook hoor! De concentratie is al snel weg, haha. Als ik merk dat het hem niet meer boeit dan probeer ik creatief te zijn. Hij moest laatst voor een opdracht bijvoorbeeld eitjes tellen op een blaadje. Na het eerste rijtje was hij er niet meer bij. Toen heb ik paaseitjes gepakt die hij dan moest tellen. Als hij dat allemaal goed deed mocht hij er eentje opeten. Haha, loedermoeder-momentje misschien, maar hee, het heeft gewerkt😝!

Mooie indeling. Hier hou ik ook vast aan mn schema Die is iets anders omdat mijn oudste al 9 maar ik merk dat t ook voor mezelf nog enige houvast bied in een tijd waar je op zoveel geen invloed hebt.

Zo'n beetje herkenbaar schema wel. En heerlijk de kindjes die goed slapen. Hier liggen ze ook echt om 19.00u plat. Vinden wij helemaal niet erg, hihi. Knap dat je Senn trouwens een uurtje geboeid kan houden met schoolwerkjes, ik ben echt blij als het werkje is gelukt en probeer tussendoor maar wat aan te bieden aan letters e.d. (Mats is 5 en mogen we proberen klaar te stomen voor groep 3)