8 jaar geleden

Holy Toodel, so glad I clicked on this site first!

9 jaar geleden

Ik dacht me ook redelijk goed van voren er in verdiept te hebben. Ik heb gevraagd of de tas mee mocht. Ik had me erbij neergelegd dat we niet naar de expo van Rembrandt zouden gaan. En dat het druk is prima, dat weet je van te voren als je in een vakantie gaat! Maar zo druk en dan ook nog zo te worden behandeld! Nee dat is niet iets waar je, je in kunt verdiepen. Het museum is geweldig mooi hoor, geweldige stuken en super trots om mijn zoon dat hij dit allemaal geweldig vind. Ik zou ook zeker zeggen dat je hier ooit een keer moet zijn geweest, maar nogmaals ga gewoon niet in een weekend of vakantie. En dan vooral niet met kids. Als wij vriendelijk waren behandeld dan had dit zeker weten een positieve blog geweest.

9 jaar geleden

Waardeloos dus! Ik had het niet zolang volgehouden, zou vertrokken zijn nadat ik had gezegd wat ik ervan vond en daarna nog een boze brief geschreven om mijn woede te kunnen uiten. Fijn dat er mensen zijn die positieve ervaringen hebben, maar zoals ze jou hebben behandeld kan echt niet. Als je geen tas mee mag, moeten ze dat zeggen, zeker als je het vraagt. En als ze dan in het museum toch willen zeggen dat je de tas niet mee mag nemen kan dat natuurlijk op heel veel betere manieren dan dit. En een extra kaartje voor een tentoonstelling, tjonge je hebt toch toegang betaald! Ik denk niet dat dit iets is om met Dunya naar toe te gaan. ;)

9 jaar geleden

We zijn er al 3 x geweest en ja het is druk, maar van de beveiliging hebben wij alleen het positieve ervaren toen ik naar het toilet moest en ze mij de korste route wezen. Je weet dat je in dit soort museums beter helemaal geen tas mee kunt nemen ivm drukte en duwen, stop iets in uw zak en bij uw zoontje ook, ik denk dat u zich beter de volgende keer er wat meer in kan verdiepen, voor u weer naar zo'n druk museum gaat.