Henrike Laning's avatar
9 jaar geleden

Ik had er geen idee van dat het de dag van de Alleenstaande ouder was. Maar we hebben er wel van genoten hoor. Papa had afgezegd, dus de hele zondag gewoon mama zijn en samen naar de kermis vanmiddag. De eerste maanden heeft hij me wel gesteund (niet echt de nachten helaas), dat werd wel steeds minder. En nadat we uit elkaar gingen werd het nog minder. Ik mis het wel eens dat ik niemand heb om mee te overleggen en om samen dingen te doen. Maar over het algemeen sla ik me er wel goed doorheen. Maar hartstikke lief dat jij eraan denkt om erover te bloggen, terwijl je zelf helemaal geen alleenstaande ouder bent. Bijzonder hoor!

Pbee's avatar
9 jaar geleden

wat leuk om te lezen, zomaar een complimentje van een onbekende moeder. had nog nooit van deze dag gehoord!! ik ben een alleenstaande moeder van een zoon van 7 en een zoon van 6 maanden. en ieder nadeel heeft ook weer zijn voordeel. bij ons thuis is er nooit onenigheid over de opvoeding, dat doe ik alleen. ik mag alle beslissingen maken die te maken hebben met de kinderen en ik krijg extra veel knuffels van mijn kinderen omdat ik de enige ben om te knufflen!!! gr petra

Annemiek2's avatar
9 jaar geleden

Ik zou niet weten wat ik de eerste maanden zonder mijn man moest. Hij nam de flesjes van 07:00 uur of zo om en nabij en ik die van midden in de nacht. Daarnaast kon ik vandaag even lekker alleen boodschappen doen, ook al zoiets van even zonder je kindje. Gewoon even de rust die je hebt als je met z'n tweetjes ouder bent. En inderdaad als je even wil overleggen over iets simpels sta je er niet alleen voor. Je hebt dus helemaal gelijk, heel veel respect voor al die alleenstaande ouders. Ik wist niet eens dat hier ook een dag voor was kun je na gaan hoe weinig bekendheid er is. Goed om het even onder de aandacht te brengen.