5 maanden geleden

Hopelijk is de operatie goed gegaan.Hopelijk krijg jij geen klachten van de silicone protheses....ik heb in 2018 protheses gekregen die levenslang mee konden gaan, ook met garantie dat mocht er iets gebeuren ik nieuwe zou krijgen...om ze in 2022 te laten verwijderen door hoop gezondheidsklachten, en nee ook ik kan er moeilijk mee leven om zo eruit te zien maar het gaat nu om gezondheid en dat is me meer waard dan er mooi uit te zien.Maar ik hoop en gun je van harte dat je er heen Gezondheidsklachten van gaat krijgen....een plastische chirurg zal nooit echt zeggen dat de implantaten je ziek maken want, dat is voor hun normaal gouden business, bij de vrouwen die ervoor moeten betalen.

5 maanden geleden

Bij mij viel de wisseling naar de prothese enorm mee. Veel minder last als bij de amputatie met plaatsing van expanders.

5 maanden geleden

Ps ik ben ook nog jong midden dertig. En ja ze kunnen je ziek makem maar je hoort ook alleen de horrorverhalen.

5 maanden geleden

You can do this! Heel veel sterkte en succes. Ik ga duimen dat het dit keer allemaal meevalt 🍀❤️

5 maanden geleden

Mag ik vragen waarom je dan niet kiest voor eigen vetweefsel? Want nu ruil je de borsten die jou ziek maakten, inderdaad in voor borsten die je ziek kunnen maken. In elk geval veel succes met de operatie en het herstel!

5 maanden geleden

Hee! Dankjewel voor je berichtje 🥰 Dit was inderdaad ook mijn eerste optie, maar volgens de plastische chirurg niet mogelijk omdat ik te weinig vetweefsel heb. Ik vind het super eng hoor die siliconen, maar op advies van de arts ga ik het alsnog doen omdat er geen andere opties zijn 🥺