6 jaar geleden

Ja het blijft iets moois he.. Het is jammer dat het allemaal zo hard gaat.. maar aan de andere kant elke leeftijd heeft weer z'n mooie leuke kanten. Dat merk ik nu ook omdat onze Kids verschillende leeftijden hebben en ook daar genieten we enorm van!

6 jaar geleden

Ik heb het nu ook nog af en toe hoor maar merk wel sinds mijn man inmiddels is geholpen dus bij ons kan het ook niet meer.. dat geeft wel wat meer rust.. maar het blijft een mooi en bijzonder iets en geef toe dat ik soms wel eens een traantje laat dat dit echt de laatste keer was

6 jaar geleden

Wat verschrikkelijk om zoiets te moeten mee maken! Kan me heel goed voorstellen dat je enorm bang bent geweest. Ik ben bij deze laatste zwangerschap ook steeds onzeker geweest daarvoor een vroege miskraam gehad maar ook 3x in m'n omgeving mee gemaakt dat mensen hun kindje verloren tijdens de zwangerschap daar kreeg ik enorm angst door. Inmiddels is onze kleine man er en alweer 4 maandjes en hij doet het goed. Soms heb ik van die dagen dat ik het vreselijk vind dit nooit meer mee te maken maar we voelen ons zeker compleet zo en genieten enorm. Zwanger zijn is zeker iets moois en leuks maar idd kunnen we er niet mee blijven doorgaan!

7 jaar geleden

Ik heb 3 kinderen dus 3x mogen die mooie bolle buik mogen meemaken, maar ik mis het toch niet. De laatste zwangerschap was mijn kindje behoorlijk groot, veel vruchtwater en grote placenta. Mijn buik was zo overvol dat ik vanaf maand 7 steeds meer pijn had, tot ik op het laatst niet meer 10 minuten aan tafel kon blijven zitten tijdens het eten. Mijn kindje trapte ook hard, steeds tegen dezelfde plek. Het duurde 3 weken na de bevalling voor de pijn van die beurse plek niet meer zo aanwezig was, maar in gedachten voelde ik hem een jaar later nog (terwijl ik de bevallingspijn snel "vergeten" was). Ik vind het prachtig om te hebben mogen meemaken, maar mijn laatste had wel een paar weekjes eerder eruit mogen komen! Los van de fysieke ongemakken, voelt het ook echt compleet voor ons. We hebben wel ooit aan een 4e gedacht, maar we vinden het goed zo, en zeker druk genoeg! Maar de zwangerschappen en sowieso de babytijd (jongste alweer 2,5 jaar) blijven mooie herinneringen.