5 jaar geleden

Wat mooi geschreven en zo herkenbaar. Mijn dochter werd geboren met 33+3 en je verhaal is zo vergelijkbaar. Alleen had ik geen zwangerschapsvergiftiging en hebben we nooit geweten hoe het kon dat ze zo vroeg geboren is. Mijn dochter mocht na 13 dagen zonder sonde naar huis. Maar de fototherapie (blauwe lamp) enzo heeft ze ook gehad. Fijn dat dit meisie zo'n fijne hulp heeft gehad van jou!

5 jaar geleden

Wat ontzettend lief! Mooi geschreven. Ook ik ben een trotse mama van een extreem prematuur kindje: 30 wkn. Nu inmiddels is hij 2 1/2 jr en wat doet hij het goed!! Wij hebben tot de 40 wkn moeten blijven. Ontzettend geboft met twee top verpleegkundige van de NICU vh UMCN die echt met heel hun hart voor onze kleine man zorgde. Wat een mooi, moeilijk beroep heb je! Wij als ouders zijn dankbaar voor verpleegkundige zoals jij

5 jaar geleden

Mijn dochter, ook met 33.4 geboren in het UMCG en enkele weken op NEO/noord gelegen. En ondertussen een knappe, lieve flinke meid van 10 jaar oud... wat mooi dat je dit dagboekje deelt. Er biggelen gelijk een paar tranen over mijn wangen van herkenning. Heb mijn dochters NEOdagboekje in haar herinneringendoos. Heb zelf veel steun gehad, helemaal achteraf van jullie lieve woorden in het dagboekje van mijn dochter.. het gaat als een rollercoaster aan je voorbij. Dankjewel! Jullie zijn fantastisch!

5 jaar geleden

Wat een mooi verhaal!! En herkenbaar! Al vind ik het wel vroeg om bij 34 weken al naar huis te mogen met sonde voeding.. hier mochten we met 36 weken naar huis, na 4 dagen was hij volledig over op bv was zo trots! Niet dat dat moet hoor! Hopelijk gaat ze snel zelfs drinken fles of borst!