4 jaar geleden

Wat heftig! Zieke kindjes is nooit fijn maar zeker niet in deze onzekere tijd inderdaad! Hopelijk knappen ze weer op, maar wens je veel sterkte!

4 jaar geleden

Hier een zoon met een vernauwing aan zijn luchtpijp wat bij zeker dit soort virussen een behoorlijk Risico is. Beide kindje nu ziek waarvan 1 nu al 8 dagen koorts en hoest totdat hij slijm overgeeft, wat nu ook begonnen is bij mijn jongste kwetsbare zoon. Het is niet alleen de angst dat hij het virus krijgt of zelfs al heeft maar vooral de angst om naar het ziekenhuis te moeten, daar waar het vol ligt met Carona patiënten. 😔

4 jaar geleden

Ja lastig is dat hé? Onze jongens hoesten ook af en toe best heftig. Zolang ze er niet echt ziek van zijn maak ik me minder zorgen. Maar ook hier idd alleen thuis en eigen tuin om het risico klein te houden. Sterkte! Hopelijk knapt hij snel weer op!

4 jaar geleden

Hier ook zoon van 5 met astma net zoals zijn mama. Begrijp je goed, wij zijn preventief in thuis isolatie. Helaas is onze jongen toch ziek geworden en ligt nu benauwd op de bank ... hopelijk met een gewoon virus die hij in de laatste week school nog heeft opgedaan. Veel sterkte!