6 jaar geleden

Pff heftig hoor. Denk je alles gehad te hebben...krijg je dit. Wel bizar dat je nu op een andere manier naar je hele leven gaat kijken nu door zoiets. Ik ben helaas zelf ook al een jaar uit de running qua werk door een alvleesklier ontsteking (zit nog in allerlei onderzoeken) maar eerst draaide mijn leven ook om t gezin en t werk. Maar door zoiets wordt je wel even met je neus op de feiten gedrukt en ga je eens even goed nadenken wat nou werkelijk belangrijk is en dat is idd je gezin. En dan idd intens genieten van alle kleine dingen. Kan me wel voorstellen dat je met een hoop vragen zit en toch echt wel duidelijkheid wilt hebben. Maar probeer er idd vanuit te gaan dat alles goed zit en dat ze niet zomaar een goede uitslag geven. Ik zou toch echt denken dat ze er toch nog genoeg info uit hebben kunnen halen om tot deze uitslag te komen. Hoe is t nu met je moeder. Is haar operatie goed verlopen en het herstel? Je krijgt t wel even flink voor je kiezen zeg. Geniet van je gezin en je familie om je heen. Én ik hoop dat jullie gauw antwoorden krijgen. Dikke knuffel ?

6 jaar geleden

Hoi mama van 3, ik had precies dezelfde vragen. Gelukkig wordt ik nog in het team besproken en worden deze vragen dus beantwoord. Misschien dat de biopt overgedaan moet worden. Ik blijf in iedergeval onder toezicht van de mammapoli en ik ga eerst er vanuit dat het allemaal goed is.... Ik geniet wel intenser van mijn gezin en alles om mij heen.

6 jaar geleden

Ach jeetje wat naar. Wel fijn dat t goed nieuws is maar kan me voorstellen dat je toch nog denkt....is het goed genoeg geweest om t te beoordelen.... Heb je dit met je behandelend arts besproken? En heeft hij je hierin wel gerust kunnen stellen ? Ik kan me wel voorstellen dat als ze t niet goed genoeg vonden om t te beoordelen dat ze je echt wel opgeroepen hadden om t overnieuw te doen toch ?