6 jaar geleden

Hoi Ik had ook zo'n kindje. Vond het lastig. Totdat ik ging lezen op borstvoeding.com veel artikelen over ' normaal' gedrag. Toen ik hierdoor meer durfde te vertrouwen op mijn kindje kon ik mijn verwachtingen loslaten en was het een stuk relaxter. Als je kindje blij en gezond is.. En ach als hij/zij 18 is slapen ze waarschijnlijk een gat in de dag.

6 jaar geleden

Lieve Mommyn, het was bij mij ook heel onregelmatig met borstvoeding tot ik borstvoeding ging combineren met flesvoeding. Het lijkt soms wel if borstvoeding sneller verteerd ofzo. Geen oplossing helaas, maar wel de hoop dat het straks beter gaat. Dat was bij mij wel zo. Mijn meiden zijn nooit enorme slapers geworden trouwens, dus dat kan er ook nog mee te maken hebben. Ik hoop dat het snel beter wordt, want die nachten breken je op.

6 jaar geleden

Ik heb nooit borstvoeding gegeven, maar gaf het ook gewoon op verzoek hoor. Schoonzusje geeft wel borstvoeding en daar is het een beetje net als bij jouw. Hun kindje is al bijna 1. Maar die slaapt ook niet heel veel. Misschien komt het na een half jaar wanneer je een beetje met vast voedsel erbij kan geven. Ik zou je kindje niet wakker maken voor het eten. Behalve als ze heel lang slaapt tussendoor. Dat is in mijn ogen 6 uur ertussen. Kan je verder geen tips geven. Voor het slapen heb ik ze altijd wakker in bed gelegd, sommige hebben gewoon even nodig om in slaap te vallen. Succes