5 jaar geleden

Vervelend he.. We zijn tussen de 5 weken en 2 maanden 3x bij de ostheopaat geweest. Dit heeft hem zeker geholpen. Eigenlijk nooit aan gedacht om dit miss weer te proberen? Die van jou is ook een lastige slaper?

5 jaar geleden

Ook dit verhaal is bekend hier in huis en ook daarbij helpt de Osteopaat enorm. Als je er iets in ziet probeert het zou ik zeggen. Hier geeft het direct resultaat en na 2 dagen ook bij het slapen, maar dat duurt vaak wat langer doordat het ook een ritme is geworden.

5 jaar geleden

Mijn zoontje had zijn eerste dubbele oorontsteking met 7 maanden. En binnen een jaar heeft hij 5x een oorontsteking gehad. De ene huisarts zei dat we buisjes moesten overwegen, terwijl de andere iets heel anders zei; hoe ouder ze worden hoe sterker ze worden en dus ook sneller een ontsteking kunnen overwinnen. Sinds de laatste keer in november heeft hij geen oorontsteking meer gehad. En ben zooo blij dat ik niet voor buisjes heb gekozen. Hopelijk groeit jou mannetje er ook overheen en zal die minder last ervaren naarmate hij ouder wordt. Ik weet heel goed hoe naar dit is. Sterkte ermee❤