6 jaar geleden

Wat ontzettend herkenbaar! Ik zelf voelde dit ook en weet je wat, ik heb ook echt een meisje gekregen na 2 jongens. En het is zo leuk en zo anders.

6 jaar geleden

Wat fijn al die lieve reacties, ook op mijn andere blog. En op Facebook ook alle reacties te lezen. Merk dat ik het heerlijk vind dat er gelukkig meerdere vrouwen zich hierin herkennen. Gedeelde smart is halve smart. Ik tel de uren tot de echo . Zal er zeker nog een blog aan wijden, het schrijven vind ik toch ook wel heel erg leuk en fijn om te doen.

6 jaar geleden

Hoi mirmama, ook in ben zwanger en hoopte op een meisje. Ik heb pas 1 jongetje, en ons gezin zou met 2 kindjes klaar zijn. Mijn redenen om een meisje te hebben zijn niet helemaal vergelijkbaar met die van jou. Maar ook ik denk dat de moeder dochterband vooral als de kinderen uit huis zijn sterker is als de moeder zoonband. Gebaseerd op mijn eigen relatie met mijn moeder en die van mijn broer (die absoluut niet slecht is hoor). Oja om over het oppassen op je kleinkinderen terug te komen. Mijn schoonouders passen 1 dag op en mijn eigen ouders niet. Dus oppassen later op de kinderen van je zoons is zeker niet uitgesloten. Ik hoop trouwens dat je een meisje krijgt, ik heb dit geluk namelijk ook! :)

6 jaar geleden

Je mag alles toch voelen maar er zijn ook hele leuke schoonmoeders. En hier kijken we met moederdag of vaderdag altijd naar wanneer de meeste mensen (broers en zussen bedoel ik dan) kunnen en passen daar onze planning op aan. Aangezien mijn moeder nog een moeder heeft (mijn oma) en daar smorgens heengaat. Gaan wij gewoon smiddags naar mijn moeder dus het hoeft niet altijd zo te gaan zoals je beschrijft. Als ze maar graag komen dan maakt het toch niet uit wanneer of hoelaat?