6 jaar geleden

Wat fijn al die lieve reacties, ook op mijn andere blog. En op Facebook ook alle reacties te lezen. Merk dat ik het heerlijk vind dat er gelukkig meerdere vrouwen zich hierin herkennen. Gedeelde smart is halve smart. Ik tel de uren tot de echo . Zal er zeker nog een blog aan wijden, het schrijven vind ik toch ook wel heel erg leuk en fijn om te doen.

6 jaar geleden

Schaam je niet! Wij werden ook onverwacht zwanger en ik wilde eigenlijk alleen voor een derde gaan als ik wist dat het een meisje zou worden. Onverwacht tocht zwanger.... bij ons kon het geluk niet op en werd er een meid geboren. Stiekem hoop ik met je mee ????..... deel je gevoel compleet!

6 jaar geleden

Ik begrijp het wel hoor... Na 2 zoons zou een meisje toch ook gewoon heel leuk zijn... Als t niet zo is ben je uiteindelijk ook niet minder blij... Ik had bij onze 3e na 2 dochters een sterk voorgevoel dat het een jongen zou zijn... Had ook echt moeten schakelen als dat niet zo was geweest...

6 jaar geleden

Toch wel herkenbaar hoor. Ik was ook onverwachts zwanger van nummer 3 ( achteraf superblij mee natuurlijk) en ik had al een dochter en een zoon maar toch had ik een kleine voorkeur! Alhoewel ik het allebei prima had gevonden was ik dolgelukkig dat het toch weer een meisje werd! Terwijl ik ook echt wel knettergek ben op mijn enigste jongentje!