10 jaar geleden

sommige kinderen vinden het fijn om even rustig en veilig te kunnen spelen. Maar bij ons is de box weg gegaan zodra de jongste zelfstandig kon voortbewegen. Dan moet je toch je huis veilig maken.... Voor de momenten dat je gaat koken enzo kun je dan idd gebruik maken van de kinderstoel! Onze box heeft plaats gemaakt voor een keukentje, dat was een groot succes!

10 jaar geleden

Onze dochter heeft tot haar 2e in de box gezeten. Ook om haar en de hond uit elkaar te houden als je zelf even geen zicht erop kunt houden. Ik vond het een veilig gevoel.

10 jaar geleden

Wij hebben de box 1 dag voor zijn 2de verjaardag eruit gedaan. Hij zat er nog regelmatig in, zeker als hij een niet luisteren bui had, of om even rustig te worden. Ik vond het gewoon tijd dat die grote box de kamer uit ging, want hij stond erg in de weg. Als vervanging hebben we hem een tafeltje met een stoeltje gegeven, zodat hij nog steeds een eigen plekje heeft.

10 jaar geleden

Onze dochter is nu een jaar en 2 maanden. Wij hebben de box eergisteren eruit gedaan. Onze dochter liep al vrij snel en is erg ondernemend, loopt de hele dag, zit geen rust in haar en als we haar dan in de box zetten werd ze rustig. Ook met de melk fles ging ze in de box, zo kon ze haar fles rustig op drinken. De box stond ons niet in de weg maar er komt nu een speeltentje te staan, met kussens erin waar je ook heerlijk in kan zitten.