MamavanR's avatar
9 jaar geleden

Wat een mooie en lieve reacties!!! Mooi om te lezen hoe respectvol en liefdevol iedereen in het moederschap staat! Veel plezier allemaal!!!

's avatar
9 jaar geleden

Opoffering is denk ik niet het juiste woord, ik zou het eerder in dienst stellen van je kind. Niks mis mee zolang het voor jou en je kindje goed voelt. Ik geef nu zelf inmiddels 7 maanden borstvoeding aan ons derde kindje en dat gaat prima. Ik combineer het met flesvoeding en ook dat kan heel goed, zo kan ik het langer volhouden. Laatst was de kleine man ziek en moest hij zelfs opgenomen worden in het ziekenhuis en was het een uitkomst dat ik ook nog zelf voedde. Je bent dan niet gelijk helemaal afhankelijk van het verplegend personeel. Opoffering? Welnee..mooi? Ja!

's avatar
9 jaar geleden

Jeetje, respect zeg, Mijn dochtertje had de zelfde klachten w.b.t. reflux maar ik was met 13 weken zelf compleet op van het lopen met haar 2 keer per nacht. echt knap dat je er zo relaxed in staat!

's avatar
9 jaar geleden

Het is gewoon een verandering een kleintje..fles of borst.. Voor ons is borstvoeding niet gelukt en moest mijn dochter de fles ook al had ik het heel graag gedaan..maar ook met de fles wil ik het liefst bij mijn dochter zijn en geef ik haar niet aan iedereen..dat is lekker ons moment..