7 jaar geleden

En ik snap niet zo goed waarom je je zo boos maakt, ik zeg alleen heel duidelijk dat het jammer is dat er iemand is geweest die jou wijs heeft gemaakt dat het niet voldoende stoffen bevat. Dat het nog niet goed op gang is gekomen om wat voor redenen dan ook, daar geloof ik direct in dat dat kan en dat je dan soms moet kiezen voor wat goed is op dat moment.

7 jaar geleden

De redenen die jij opnoemt kan het borstvoedingsproces absoluut belemmeren, maar moedermelk is altijd goed afgestemd. Dat er te weinig op gang komt in het begin of te weinig klieren oid, dat zijn ANDERE factoren. En het is vervelend dat je hiermee te maken hebt gehad, ik snap dan ook heel goed dat er op zo'n moment keuzes gemaakt moet worden. Het is namelijk niet niets om fybromalgie te hebben en dan ook zo'n heftige bevalling met alles daaromheen.. - ik lees nu dat je niet genoeg voeding had, dat kan best met de belemmeringen die je hebt gehad... dus niet dat je niet voldoende stoffen had.. - Moedermelk bevat pas niet voldoende stoffen, als je zelf zwaar ondervoed bent. Dat is gewoon een feit, sorry, heb er genoeg over gelezen ook. (Dit wil ik alleen gewoon gezegd hebben, voor alle andere moeders die dit wellicht ook lezen.)

7 jaar geleden

Bianca, Sorry dat ik mijn laatste stukje zo neerzet in jouw blog. Ik kan er af en toe nog boos om worden als mensen die mijn situatie niet kennen zo reageren. Ik hoop echt dat het jou gaat lukken om de goede balans te vinden in de voeding.

7 jaar geleden

Als je mijn blogs al wat langer had gelezen had je kunnen weten waarom ik geen bv heb KUNNEN geven. Vraag eerst voor je dingen zomaar opschrijft. Om je de zoektocht te besparen zal ik heel kort uitleggen. Ik heb NF1 de fibrobemen kunnen OVERAL in mijn lijf voorkomen en dus ook melkklieren verstoppen. Daarnaast moest ik zorgen dat de hormonen zo snel mogelijk tot rust komen. Als ik daar een keizersnee en een bevalling van bijna 3 dagen bij op tel neem ik aan dat je enigszins begrip op kunt brengen dat het voor mij niet mogelijk is. Daarnaast is het wel mogelijk dat er niet voldoende zit in moedermelk. Dit heb ik al wel vaker gelezen en gehoord. Ook is het mogelijk dat er niet voldoende melk uit je borsten komt en dat is te merken aan het geel worden van je baby. Dit is bij mijn zoon gebeurd. Het scheelde weinig dat hij opgenomen werd.