10 jaar geleden

Daarom zei ik al "ik weet niet op wat voor toon het werd gevraagd", want 1 zinnetje kan natuurlijk op meerder manieren gezegd worden, afhankelijk van de toon waarop het gezegd wordt. Jammer dat mensen zo'n oordeel hebben. Ga gewoon lekker door met wat jij weet dat goed is!

10 jaar geleden

Bij mij vinden ze 3 maanden genoeg om te voeden max 6 maanden. Alles daarboven is maar raar. Een kind van 1 kan echt niet meer en daarboven is gewoon weg goor. Als het vragen zijn uit interesse hoor je mij er niet over. Alleen was dat nu niet het geval.

10 jaar geleden

Ik geef nu al 2 jaar en 5 maanden borstvoeding, en dochterlief is er nog niet klaar mee, ze komt niet vaak meer maar vind het nog wel fijn nu, het troosten na een val of iets anders.

10 jaar geleden

Toch klinken de vragen die jij noemt, mij meer in de oren als pure interesse (ik weet natuurlijk op wat voor toon het gevraagd werd). Ik ken ook iemand die "lang" voedde, haar jongste heeft tot 2,5 jaar gedronken en ik heb haar ook wel eens dat soort vragen gesteld. Gewoon uit interesse voor haar. Niet omdat ik het veroordeel of omdat ik het raar vind, maar gewoon om meer te leren over het onderwerp.