11 jaar geleden

Wat een goed idee zeg. Ik denk dat het bij veel moeders een hoop zorgen weg zal nemen. Ik heb vaak getwijfeld of mijn melk wel van "goede kwaliteit"is. Want sommige mensen kunnen je heel onzeker maken als je borstvoeding geeft. Maar ik zie dat mijn meisje (en ook mijn oudere kinderen toen ze nog borstvoeding kregen)goed groeit op de voeding dus probeer ik me er niet al te veel zorgen meer over te maken.

11 jaar geleden

goh wat een leuk idee. ik geef nu al bijna 8 maanden en ben best wel benieuwd naar mijn samenstelling. Ondanks dat meneertje zijn broodje , zijn hapje fruit en zijn avondeten krijgt. Heeft hij nog steeds zo`n 5 a 6 voedingen op een dag en zo`n 1 a 2 in de nacht. Ik hoop dat ik nog heel lang mag voeden.

11 jaar geleden

Daar is over nagedacht zeg. Ik heb het nog nooit eerder gehoord. Wat een super leuk idee en ik denk dat het voor sommige moeders ook erg handig kan zijn i.v.m. allergieën en dergelijke.

11 jaar geleden

Hier een heel ander verhaaltje, onze oudste 3 meisjes hebben volledig borstvoeding gehad tot ongeveer 1 jaar...daarna heb ik het afgebouwd. Vanaf het moment dat ze naast de bv fruit en groentehapjes kregen en daarnaast ook nog kunstvoeding hebben onze dochters het doorslapen onder de knie gekregen...;-) De jongste heeft vanaf week 3 volledig kunstvoeding gehad, ze weigerde helaas de borst en met nog 3 kinderen had ik eenvoudig niet genoeg tijd en aandacht om haar toch over te halen...;-)zij sliep vanaf de derde week door...oh wat was dat heerlijk, en wat een relaxte babytijd hadden we bij haar, borstvoeding is voor mij ten alle tijde de beste keuze maar toch....als ik heel eerlijk ben denk ik dat het mij ook erg veel stress heeft opgeleverd om onze dametjes van het beste te voorzien !!