8 maanden geleden

Je gevoel is zo herkenbaar. Ik zat zo vaak met een baby in mijn kleermakerszit, hem een flesje moedermelk te voeden en ondertussen een kolf aan mijn tiet. Ik produceerde genoeg maar hij snapte gewoon het aanhappen niet.. na een dag werken, eerst aan de kolf voor ik echt met mijn kind kpn knuffelen.. smorgens wakker worden en meteen kolven.. het was alsof ik niks anders meer deed.. het kostte energie maar voelde vooral als tijd die ik niet genoeg van mijn kind kon genieten.. ik was altijd half met mijn aandacht bij hem, want ondertussen moest er gekolfd.. mijn 2e borstvoedingsavontuur was veel korter.. het live happen ging goed en met een tepelhoedje gingen we vol goede moed ertegen.. maar ik had de rust er niet voor. Een zoontje van 2.5 en zo zat ik in de kraamweek met een baby aan de borst aan tafel, mijn kind te voeden boven mijn soepkom en vol geduld instructies naar mijn zoontjr van 2.5 tr mompelen over het smeren van zijn boterhammetje... ook toen was ik teleurgesteld dat ik haar niet zolang heb kunnen voeden als mijn oudste, maar weetje.. ik hou niet minder van ze!

8 maanden geleden

Door een vermoedelijke baarmoederontsteking waar ik antibiotica voor kreeg sloeg mijn productie dood en kreeg ik het niet meer opgekrikt.. het zorgde voor stress en schuldgevoel en na 2 weken zijn we volledig overgestapt op flesjes kunstvoeding.

8 maanden geleden

Hier ook 5 weken fulltime gekolfd. Aanleggen lukte gewoon echt niet en gaf ons beiden stress. Zo dankbaar dat ik het 5 weken met gekolfde melk heb mogen doen en heb volgehouden. Maar hier was dat ook genoeg. En nu een heerlijke vent van 10 maanden die graag zijn flesjes kunstvoeding lust. En dat is ook helemaal oke❤️

8 maanden geleden

Hier ook een mama waarvan bijna alles gekolfd naar mijn kinderen ging. Tweeling extreem prematuur. Dus drinken lukte niet. Een van de twee kon al "snel" aan de borst, de andere kreeg er nooit volledige voedingen uit. Dus kolven moest. Dan maar voor allebei kolven, want 1 voeden, kolven en de andere via de fles, dan kon ik meteen weer van voren af aan beginnen.

8 maanden geleden

Een jaar de melkunie melkkoe geweest op deze manier

8 maanden geleden

Hetzelfde hierzo. Maar ik kolf nu nog steeds en geef mijn kleine flesvoeding gecombineerd met borstvoeding. Ik blijf het toch doen zolang het kan. Vind het super dat je je verhaal verteld, want dan heb ik het gevoel dat ik iet alleen ben. Ik voelde me zo rot toen het achteruit ging en haar flesvoeding moet geven. Maar het gezondheid van de kleine is nummer 1