4 jaar geleden

Ahh dank je wel meid! Super lief! Ik ben zeker trots, want in het begin zag ik het niet eens zitten om weer BV te geven met nog 2 kinderen erbij, en nu voed ik haar inmiddels 18 maanden+ en veel langer dan ik vooruit had gedacht haha. Nou heeft ze een prik gehad bijv en heeft er koorts van gekregen en ze is zo onrustig, maar zodra ze bij mij ligt word ze kalm, dat vind ik nog zo bijzonder, ook al is ze geen ukkiepukkie meer. Liefs

4 jaar geleden

Ik snap je helemaal, zelf ook borstvoeding gegeven en kreeg ook al opmerkingen van hoe lang nog etc? Terwijl ze toen 7-8 maanden oud was. Uiteindelijk met 14 maanden gestopt omdat het i.c.m. werk te veel werd. Mis het nog steeds iedere dag. Mama je doet het hartstikke goed! Wees trots op jezelf en laat iedereen maar kletsen. Zo zijn mensen nu eenmaal. Natuurlijk komt dit harder aan als je al onzeker bent, ik kan erover meepraten. Laat het aub van je afglijden en wees trots op je kleintje en je bereikte doelen. Je doet het GEWELDIG!!

4 jaar geleden

We genieten zeker en voed lekker 'koppig' door ?

4 jaar geleden

Wauw 4 maanden? Erg eigenlijk. Maar het lijkt ook nooit goed voor de buitenwereld. Geef je sowieso geen BV ben je een slechte moeder, geef je wel BV en langer dan 6 maanden word je bijna als een freak aangekeken, tja wat willen mensen nou lol. Jammer dat je niet langer kon voeden, maar ook super volgehouden!