10 jaar geleden

Weet je wat ik een prestatie vind? Dat gezeik over wel of geen borstvoeding elke keer opnieuw. Vrouwen die zich elke keer opnieuw moeten verdedigen, of je nou (lang) doorgaat met borstvoeding of wanneer iemand de fles geeft, je lijkt je altijd te moeten verdedigen. Dodelijk vermoeiend en een hele prestatie dat dames niet na de zoveelste keer uit hun slof schieten. Wat ik van mezelf een hele prestatie vond? Dat ik iemand niet ben aangevlogen en de ogen heb uitgekrabd nadat diegene het nodig vond om te zeggen dat mijn kind wel kanker zou krijgen omdat ik geen borstvoeding gaf, nadat ik het uit den treure geprobeerd had en uiteindelijk op advies van artsen ben gestopt. Vond ik een hele prestatie van mezelf dat ik het mens gewoon de rug heb toegekeerd en ben weggelopen.

10 jaar geleden

Heel herkenbaar! Je hele verhaal. Mijn kereltje was ook ontzettend afgevallen in het begin, door verschillende redenen. En wij hebben ook nog 5 dagen in het ziekenhuis daarvoor gelegen. Wij zijn inmiddels bijna 18 maanden onderweg en inmiddels voelt het gewoon natuurlijk en is het echt niet meer de prestatie die het in het begin was. Hier ook nog steeds nachtvoedingen, maar ik heb het geluk dat wij in de luxe positie zitten dat ik fulltime bij mijn kindje ben. Kolven is namelijk geen talent van mij. Ik vind het dan dus wel echt een prestatie dat je dat nog steeds doet! Helemaal omdat je dus geen pauze hebt op je werk! Je mag zeker trots zijn op jezelf!!

10 jaar geleden

ik ben rond de eerste verjaardag van mijn zoontje gestopt met kolven op dagen dat ik er niet was. Dit was toen nog 2 dagen per week. Ik gaf toen nog 5 voedingen per dag (godzijdank geen nachtvoedingen meer!!) en moest in het begin nog 1 keer per dag kort de druk er af kolven, maar na een week of 2 hoefde dit niet meer. Ik merkte wel dat zoonlief iets minder melk tot zijn beschikking kreeg en heb hem toen wat meer bijvoeding gegeven. Hij liet uiteindelijk zelf 1 voeding vallen door die extra bijvoeding en de iets verminderde productie, maar zo hoefde ik in ieder geval niet te kolven.

10 jaar geleden

Ja wat voor de een een prestatie is, kan voor de ander als heel normaal ervaren worden gezien..... Ik heb bij alle twee de meiden gevochten voor de BV maar het mocht niet zo zijn en ik heb bij Megan met 2wkn het om moeten geven en bij Suzannah wilde ik het zo graag hervatten maar dat mocht ook niet lukken en ik moest stoppen met 6wkn. Dus in mijn ogen vind ik het een hele prestatie!