8 jaar geleden

Helaas is het voor veel kinderen niet normaal om buiten te spelen. Jouw dochters zijn het gewent en hebben hierdoor veel plezier buiten, ze weten hoe ze buiten moeten spelen. Helaas leven we in een tijd dat veel kinderen niet eens meer een goede takkenhut kunnen maken.... Dit zie ik vaak tijdens mijn werk, ik organiseer activiteiten in de natuur voor kinderen. Je bent zeker geen zeur mama de andere kindjes moeten gewoon weer leren buitenspelen en hopen dat ze bij jullie leren om padjes te vangen, hutten te bouwen en lekker buiten te spelen!

8 jaar geleden

Net als op woensdagmiddag als ze vrij zijn, dan spelen ze buiten en ook wel binnen. Maar op een andere dag, dan zitten ze de hele dag al in de klas. en als het dan goed weer is, zijn mijn meiden graag buiten. Ze kunnen alle kanten op. Het lijkt hier wel een speeltuin, dus daar ligt het niet aan. Maar ik vind dat vriendjes en vriendinnetjes vaak binnen willen spelen t.o. mijn eigen meiden.

8 jaar geleden

Ik laat ze altijd partijen. Ze mogen met erg goed weer ook binnen / boven spelen maar ik roep ze wel na een tijdje naar beneden dat het lekker weer is en dat ze dan maar even buiten moeten spelen. Vaak is het speelgoed van een ander intressanter dan buiten wat thuis ook kan. Maar hier hebben ze geen onbeperkt computer / tv tijd dus meestal is het van buiten , naar binnen en dan weer terug. Natuurlijk is lekker buiten spelen goed voor ze, maar ik ga in dit weer ook niet buiten op de stoep zitten haha. En soms heb je er geen zin in.