4 jaar geleden

Pfff, ik ben bij mijn eerste ook thuis begonnen en na ongeveer een uur/anderhalf uur persen gingen haar harttonen omlaag en zat er blijkbaar echt geen schot in. Toen heeft de verloskundige de ambulance gebeld (er is ook bij ons niet eens besproken over zelf gaan), echt onverantwoord dat jij je nog dubbel moest vouwen in een auto. Ik ben met zwaailichten en Sirenes naar het ziekenhuis gebracht en daar nog een klein half uur nodig gehad tot ze een knip + vacuumpomp mij lieten helpen ? en daar was onze prinses.

4 jaar geleden

Apart hoor. Ik was bij de eerste ook thuis. Na 10 cm ontsluiting en een half uur persen zei de verloskundige dat ze een ambulance zou laten komen omdat er geen voortgang in zat en ik wel met persweeen zat en volledige ontsluiting. Werd niet eens besproken om zelf te rijden, mocht gewoon niet, klaar. Ben met zwaailicht en sirene afgevoerd. Apart dat jullie dan zelf in de auto moesten... Wel ontzettend slecht van het kraambureau zeg. Ze hadden je op zijn minst kunnen waarschuwen dat ze pas in de middag zouden komen. Desnoods die ochtend zelf naar jullie bellen dat het later wordt. Heel slecht vind ik dat toch wel.

4 jaar geleden

10 cm met persweeen de auto in komt me bekend voor net als weeenopwekkers en vacuumpomp. Klinkt als mijn bevalling een half jaar geleden!

4 jaar geleden

10 centimeter, persweeën en dan de auto in...... Ik zou het denk ik even helemaal niet meer zien zitten.....Wat een verhaal!