10 jaar geleden

Dit gedicht raakt me altijd enorm, mijn jongste zoon en ik hebben allebei een vorm van autisme en het is een moeilijk stempel om te krijgen, maar je leert ermee leven. Ik heb pas sinds kort de diagnose en heb een leven moeten rondlopen met het gevoel anders te zijn. Pas nu kan ik dat een plek geven. Daarom is het zo mooi dat jouw zoon en mijn zoon nu al hun 'stempeltje" hebben. Zij kunnen hun leven anders gaan inrichten, met de hulp die ze zo nodig hebben. Mijn zoon gaat trouwens ook naar cluster 4 onderwijs, sinds het begin van dit schooljaar en het doet hem zooooo ontzettend veel goed.

10 jaar geleden

Ben je anders dan een ander? Ja natuurlijk, jij bent jij Want jij bent geschapen Uit een ander hoopje klei Kijk gerust eens in de spiegel naar het kunstwerk dat je bent Jouw gezicht, jouw lijf, jouw leden jouw karakter, jouw talent Zie je wel, je bent een wonder niets aan jou is saai en grijs Wees maar jij en blijf bijzonder zing gewoon je eigen wijs

10 jaar geleden

Mooi blog. Ik wens je zoon een heel fijne schooltijd toe op deze plek!

10 jaar geleden

Wat fijn dat je zoontje nu naar het speciale onderwijs kan gaan en hij zich daar ook beter kan ontwikkelen! Altijd op je tenen lopen is vol te houden voor een korte tijd maar niet voor een lange tijd. Mijn broer heeft autisme, pdd-nos en mijn vader heeft asperge of hoe je het ook zegt. Onze dochter van 2,5 begint nu ook pas met praten en binnenkort test bij audiologisch centrum in Eindhoven, kijken of er niks met haar oren is. Wel lopen we al bij de kinderarts en kinderpyscholoog en beide denken niet aan autisme, ik had het wel tersprake gebracht aangezien mijn broer en vader autisme hebben. En ik sluit me helemaal bij je, je kind is bijzonder op zijn manier! iedereen is bijzonder op haar of zijns manier!