3 jaar geleden

Als het jullie helpt dan is het doel bereikt toch ? :) Dat is uiteindelijk wat we allemaal willen

3 jaar geleden

Ja lastig is dat! Ik ben van mening dat er sowieso goed naar het kind gekeken moet worden. Of het nu wel of niet een diagnose heeft. Wij zijn juist blij met de diagnose bij onze dochter; dat verklaart namelijk veel. En van daaruit kunnen we haar verder helpen. Succes in ieder geval!

3 jaar geleden

Bedankt voor je reactie , de tip neem ik mee dankjewel .Dat zie ik uiteraard als een leerpunt voor mijn dyslexie lastig . Wat betreft een diagnose is het vaak het geval dat bij een diagnose ze alleen nog daar naar kijken .Daarom liever maatwerk dat aansluit bij mijn kind. Of dat nou een stukje autisme adhd of wat dan ook is . De ene autist is bijvoorbeeld niet de andere hoeveel overeenkomsten ze ook zullen hebben. e

3 jaar geleden

Hoi, mag ik vragen waarom je hem niet wilt laten diagnosticeren? Het is toch juist fijn om de juiste hulp te kunnen geven die aansluit bij de diagnose? En nog een tip: gebruik wat meer leestekens in je blog. Sommige zinnen zijn nu heel onlogisch wat lastig leest. Geen verwijt hoor,maar echt als tip!