8 jaar geleden

Ik zit ook in de bijstand. Ik vind het echt vreselijk dat ze alles willen weten me onder druk zetten. Nu heb ik een tijdelijke betaalde baan, maar die houdt waarschijnlijk ook sneller op dan verwacht. Het is ellendig, maar het zijn moeilijke tijden. Het is ook een beetje geluk hebben met een klantmanager. Ik heb net weer een nieuwe en ik hoop dat zij een beetje redelijk is. Ook heb ik veel steun aan de bijstandsbond!

8 jaar geleden

Ik heb een beetje in het zelfde schuitje gezeten... Alleen ben ik arbeidsongeschikt verklaard na mijn bevalling. Niet wat ik voor ogen had.. Je hebt inderdaad totaal geen privacy en alles draaid om werk en niet om het gestel van je gezin Ik hoop dat je heel snel een baan vind die je leuk vind en bij jou leven en gezin past. Heel veel succes!!!

8 jaar geleden

Ze helpen de jongeren hier gelukkig wel heel goed om weer een baan te vinden. Ik kan ook echt niet wachten om weer aan het werk te gaan!!

8 jaar geleden

nee ik ook niet... De laatste keer dat wij bijstand hebben gehad waren we er gelukkig al weer uit voordat wij ons eerste geld kregen. We hbben hier een half jaar op moeten wachten. Maar we hebben altijd de angst om weer in de bijstand te komen. Ik ga nog liever de hele week stront scheppen dan in de bijstand zitten, maar helaas hebben we die keus meestal niet...