10 jaar geleden

ik ben nu 27 weken en ik ben ondertussen al 12 kg bijgekomen. Waarvan de laatste maand 6 kg in een keer erbij. Wat erg veel is. iemand tips om dit een beetje op peil te houden ?

10 jaar geleden

Ja, dat dacht ik al. Ach, het is nog een half jaartje dus dat zal ook wel goed komen. Daarna gewoon flink aan de slag!

10 jaar geleden

ik doe het ook niet nu ik zwanger ben, is echt veels te zwaar... maar ik ben ermee begonnen na 2 jaar niet gesport te hebben en het werkt wonderen... Mits je volhoudt en doorbijt natuurlijk... de 2 vrouwen op de achtergrond doen 2 verschillende moves, de blonde doet "modified" moves, die wat makkelijker zijn voor de beginner...dan werk je vanzelf je weg naar boven.... Maar geef niet op want als je de tweede dag niet kan zitten van de spierpijn en je geeft dan op, moet je weer helemaal overnieuw beginnen...ik heb doorgezet door de pijn heen en de derde dag ging het veel makkelijker, en sta je ervan te kijken wat je lichaam allemaal kan. Tijdens zwangerschap niet doen hoor, dan kun je beter "prenatal workouts' zoeken :)

10 jaar geleden

Ik heb op youtube gekeken naar 30 day shred van Jillian Micheals, dat zal wel te intens zijn voor als je zwanger bent en het afgelopen jaar niet/nauwelijks hebt gesport of niet?