3 jaar geleden

Wat mooi beschreven! En herkenbaar ook! Mijn bevalling begon ook wat eerder dan verwacht precies zo met een plop tijdens het in bed liggen en vruchtwater dat ik verloor.. en mijn zoontje was ook een sterrenkijker dus idd uren lang pers drang tegen houden, het was een hels karwei!

3 jaar geleden

Wauw zo herkenbaar (vooral het eerste deel), mijn vliezen braken met 34 weken, dat je dan niet weet wat je te wachten staat is zooo vervelend

3 jaar geleden

Hoi hoi... onze 1 zoon is geboren toen ik 35 en halve week zwanger was... gelukkig alles goed gegaan hij was goed van gewicht dus mochten na 2 dagen naar huis. Wel heeft hij een moeilijk 1e jaar gehad met ziekenhuis in en uit en was hij vatbaar voor alles,nu is hij 13 jaar en gaat het goed met hem!

3 jaar geleden

Herkenbaar verhaal. Hier met 34+3 vliezen gebroken maar gelukkig nog geen weeën. Uiteindelijk geboren met 35+3.. Zo raar als alles gewoon zn gangetje gaat en dan ineens word je wakker met gebroken vliezen en moet je naar t ziekenhuis! Wat ik wel gek vind is dat je gewoon naar huis mocht. Ik mocht dit absoluut niet meer tot aan de bevalling ivm infectie gevaar bij gebroken vliezen.