3 jaar geleden

Herkenbaar hier eind januari bevallen van een tweeling, en heb er al 2 (2 En 4), alles gepland zodat ik tijd kon spenderen met hun en toen kwam corona waardoor ze alle 4 thuis zijn. Van genieten kwam er weinig in huis, en continu het gevoel alle kinderen de aandacht niet te kunnen geven die ze verdienen.

3 jaar geleden

Ook hier eenzelfde verhaal. Onze tweede dochter is geboren op 12 maart. Ik keek ook uit naar mijn verlof in het begin van het voorjaar, lekker naar buiten en bezoekjes krijgen en brengen. Helaas.. Het is fijn om met mijn gezin te zijn, maar wat zou ik graag wat meer 1 op 1 tijd hebben gehad deze periode.

3 jaar geleden

WoW super herkenbaar, zoontje van 3,5 en tweede geboren op 4 februari. Het lijkt wel ons verhaal.

3 jaar geleden

Hier ook herkenning. Mijn zoontje is 2 februari geboren maar ook ik heb niet genoeg van mijn verlof kunnen genieten. Mijn dochter van 1,5 kon niet naar de opvang en ik moest ineens mijn inwonende stiefdochter thuisonderwijs geven. Keihard werken dus met drie Kids thuis met alledrie totaal andere behoeftes. Mijn zoontje is een hele vrolijke, relaxte baby en heeft daardoor niet de aandacht gekregen die hij verdient omdat de andere kinderen er meer om vroegen. Mijn zusje is 4 januari bevallen en we zouden lekker wandelen en terrasjes pakken en leuke dingen doen met de Kids maar dat is nauwelijks gelukt. Vanaf volgende week start ik weer met werken en ik baal als een stekker dat ik zo weinig tijd met mijn zoontje heb kunnen doorbrengen....Toch probeer ik positief te blijven en dankbaar voor mijn mooie gezin en dat iedereen gezond is 🍀