6 jaar geleden

Ja of ander scenario. Of ze heeft een oogje op jou vriend/man. Meisje belt jou vriend /man . Zegt dat de kinderen ziek zijn(smoes) En dat je buurmeisje hoopte dat hij eerder naar huis kwam. Dat kon natuurlijk ook.

6 jaar geleden

Ik zou er gezellig naast gaan zitten en samen het album bekijken. Alle foto's die er in staan zijn een stukje van mijn leven. Iedere foto heeft zijn eigen verhaal. Ik zie er zelf het probleem niet zo van als ze in mijn albums zou kijken. Ik ben trots op ieder verhaal en iedere foto! Maar dat is natuurlijk voor iedereen anders.

6 jaar geleden

Zat het fotoalbum in een dichte kast of kast met een glazen deur zodat ze het album kon zien liggen/staan? Want ik kan mij dan wel voorstellen dat ze dan heeft gedacht; Hee wat leuk vakantie foto's :) Ik weet niet of je er op terug moet komen, heb het idee uit jou verhaal te lezen dat ze zich al erg schaamde en snapte dat het niet helemaal de bedoeling was. Misschien besefte ze dat pas toen jij op een bepaalde manier reageerde. Als de kast dicht is zonder glas dan zal ik het heel vreemd vinden want dan was ze aan het snuffelen, als het een deur met glas is dan denk ik dat het geen opzet was om in jullie spullen te snuffelen.

6 jaar geleden

Ik was er naast gaan zitten en had samen het boek uit gebladerd! Haha, but that's just me :) Leuk dat ze interesse heeft maar volgende keer zou ze dat natuurlijk eerst moeten vragen aan je. Dat kan je haar natuurlijk gewoon zeggen!