7 jaar geleden

Heel herkenbaar :) Ik probeer zelf vaak ook te schipperen tussen de vrijheid geven en het beste voor onze dochter. Hoe vaak ik mijn dochter terug krijgen met de raarste kleding combinatie...maar ach als opa/oma dat leuk vinden..... Je doet het super goed zo te horen! Wellicht helpt het ook om uit te leggen waarom de fles warm moet? De darmpjes zijn nog niet volledig ontwikkeld en koude melk is dan niet prettig om te drinken voor je meisje. Ookal vinden wij koud drinken erg lekker is dit voor een baby niet zo. Ook om de lichaamstemperatuur van Baby goed stabiel te houden is het belangrijk dat drinken niet te koud is :) Daarnaast heeft ze de volledige voeding ook echt nodig....Dit hielp bij vaak wel. Uitleggen waarom iets belangrijk is?

7 jaar geleden

HALLO! Waarom zou jij je moeten verdedigen? Jij voelt je zo, het is jou kind! Vind dat je volledig in je recht staat om daar mee te zitten, er over te klagen (We moeten allemaal wel even ons ei soms kwijt) en oma er over aan te spreken. Jou kind, Jou regels. En ja ik vind wel dat een oma daar heus wel kleine aanpassingen op mag hebben, maar als het er op aankomt is jou regel wet. Zo vind ik dat iig. Vind niet dat je je, zeker niet hier, hoeft te verdedigen. PS: koude melk kunnen sommige kindjes erge buikpijn van krijgen.

7 jaar geleden

Oma past op bij haar thuis en ze wil geen apparaten op het aanrecht. En dus helaas ook niet als ik hem elke keer mee breng en weer mee neem naar huis als ik mijn dochter ophaal. Maar ze houdt hem nu onder de warme kraan, dus dat is al beter!

7 jaar geleden

Sorry hoor maar oma wil geen flessenverwarmer op het aanrecht? Het is toch jou aanrecht, jou huis, jou dochter... Ik geef beide oma's veel vrijheid, maar als ik vind dat iets niet kan ivm veiligheid of beter voor, dan vind ik dat ze hier gehoor aan moeten geven. Ik voed mijn kind op, op de manier waarvan ik denk dat het goed is! Verder top dat je het wel tegen haar zegt.