11 jaar geleden

Herkenbaar...mijn kind is; de beste, de mooiste, de slimste, etc. ...en maar kwekken hoe goed ze 't allemaal doen. Nee, ik ben niet zo'n opschepper. Misschien een beetje het tegenovergestelde... wat ook niet altijd goed is! Ik praat in ieder geval wel over de minder leuke dingen...alhoewel mensen over het algemeen daar soms moeilijk op reageren en hun best doen om te gaan 'verbloemen' (Je hoort vaak; het komt allemaal wel goed, ieder kind is anders etc.)

11 jaar geleden

Eerlijk duurt het langst maar blijkbaar denken mensen daar anders over en idd als je positieve maar ook negatieve dingen zegt krijg je een stempel. Maar laat mij maar een stempel hebben, liever dat dan dat ze nadien zeggen "had je niet kunnen zeggen dat....."

11 jaar geleden

Ik ben altijd heel eerlijk over hoe Senna is, ik ben moeder van de eerste en ik weet lang niet altijd hoe mee ergens om te gaan, als ik alles zou verbloemen en niet eerlijk zou zijn over hoe t met Senna gaat dan heb ik me zelf daar uiteindelijk maar mee.. en ik vind ook als Senna wat ouder is en ze mocht n vervelende peuter puber zijn dat andere mensen dat weten.zodat ze ook haar aankunnen spreken op haar gedrag en niet denken dat ze dat maar een enkele keer doet terwijl ze miscchien altijd dat zelfde streekje uit haalt. en net als of er kinderen bestaan die noooooit iets fout doen, je hebt natuurlijk wat lievere kindjes er tussen zitten en sommige kindjes die wat meer uit proberen en iets meer stout zijn ... ach wat maakt t uit in elk kind zit ook n lief kind!

11 jaar geleden

Ik heb ondervonden dat er heel veel zijn, die het mooier maken dan het in werkelijkheid is. Zelf ben ik vanaf het begin eerlijk geweest en snapte niet hoe het bij anderen zo goed kon gaan, deed ik dan iets niet goed! Totdat er iemand zei: wat ben ik blij dat je dat zegt want ik heb hetzelfde.....pfff er viel een last van mijn schouders!!!! ik was niet de enige! Sindsdien zijn er " meer over de streep" ...waarom dingen mooier maken dan dat ze zijn. Dan houdt je jezelf toch voor de gek!! Dus hartstikke goed van je!!! dan kan er ook zeker niks onverwachts gebeuren voor anderen! (ik bedoel als je altijd positief bent en er gebeurt net iets bij iemand anders...dan zullen ze wel heel raar opkijken)....