MamaTanja87's avatar
8 jaar geleden

Ik lees net je blog (duh!) maar ook je biografie. Het had mijn tekst kunnen zijn. Hier nog een Limburgse en bij mij ook het vermoeden van ADD (is alleen nog nooit officieel vastgesteld). Wel een hoop ander gedoe waaronder sociale angst en een flinke concentratiestoornis). Je blog had ik ook kunnen schrijven overigens. Ja ik ben er klaar voor. Maar in mijn hoofd? Chaos!! Maar we kunnen het hoor! Hier staat de vluchtkoffer ook pas sinds een paar dagen klaar. (Morgen 37 weken zwanger, uitgerekend op 14 okt). Maar ach, alles komt goed hoor! Het belangrijkste heb je toch?! Als je kindje straks maar kan slapen, baden en eten. En genoeg liefde krijgt. Maar dat laatste hoef je niet aan te schaffen. Dat gaat vanzelf! Succes nog met de laatste loodjes!!

's avatar
8 jaar geleden

Een troost: ookal benm je nog niet 100% met alels klaar, je kindje komt toch wel en dan blijkt het achteraf allemaal helemaal niet zo belangrijk te zijn om alles tip top in orde klaar te hebben. Ook met 90% komt het allemaal goed. Veel succes en genot gewenst!

JufFeline's avatar
8 jaar geleden

Hihi, ik heb die zelfde onrust op dit moment. Ik ben half oktober uitgerekend en ook al is het mijn tweede en weet ik dat alles echt goed komt en totaal geen haast heeft, ook niet als je kindje er al is voelt dat zo nu niet. Mij helpt het om een to do lijstje te maken en elke dag wat dingetjes af te kunnen strepen, dan valt het opeens toch te overzien. Succes met de laatste loodjes!

Mamavan2lieverds's avatar
8 jaar geleden

Komt goed! Echt waar, vertrouw op jezelf en indd onthoudt dat het welgemeende interesse is. Wel nieuwsgierig bij t lezen van dekbedje, doe je een dekbed gelijk na geboorte gebruiken?