8 jaar geleden

Je doet het goed ;) respect

8 jaar geleden

Heel goed wat je doet lijkt mij. Fruit en groente is altijd goed en snoepen hoeft toch niet altijd. Wel zou ik uitkijken met de rijstmelk, want dit schijnt niet zo goed te zijn als iedereen denk. Er zitten nogal wat stoffen in die vooral voor babies en kleine kinderen gevaarlijk kunnen zijn. http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/gezonde-voeding/143714-rijstmelk-gevaarlijk-of-voedzaam.html Maar ik vind dat elke ouder gewoon moet doen wat hij/zij goed vind. Geen enkele ouder is perfect. Die ouders die zeggen dat jij je kinderen te kort doet zullen vast ook wel dingen "fout" doen.

8 jaar geleden

Top! Helaas ben ik niet zo consequent en sluipt er nog wel eens een koekje tussendoor. Maar ook ik probeer vers re koken en gezond rten te geven. Te kort komen op snoep en koek bestaat niet. Das alleen maar extra. En mijn kids krijgen bij opa en oma volgens mij genoeg lekkers.. En bij mij is het ook kekker, en ' gezond' ! Dadel chocolade bolletjes, bakbanaan chips. Trek je er niets van aan. Doe je ding, gezeurd word er toch!

8 jaar geleden

Gelukkig zijn er dus meer mensen die hun kids niet vol suiker proppen ???? Ik geef af en toe wel verse sinaasappel sap of een keer troebele appelsap. Maar schrok van de lijst van consultatiebureau: hoe vaak PER DAG drinkt uw kinds sap/limonade/fris. Ik bak vaak zelf gezonde ontbijtkoek/bananenpannenkoeken ect. En op een feestje mag hij gewoon taart eten. Doe ik ook, ????????