5 jaar geleden

Dat eeuwige commentaar van anderen. Ik kreeg laatst, op straat, van een graftak te horen, dat ik niet zo bemoederend moest doen. Ik heb meneer gezegd dat ik dat zelf wel uit kan maken.

5 jaar geleden

Heel herkenbaar! Mijn jongste zit ook net een paar weken op de peuterspeelzaal, slapen daarna gaat niet want we moeten haar broers van school halen. Daarna mag ze gezellig nog even mee naar de zwemles en daarna mee naar voetbaltraining. Kreeg tijdens de zwemles een keer commentaar omdat ik haar speentje had meegenomen, toen heb ik hem expres uitgedaan, met als gevolg dat mijn meisje het hele zwembad bij elkaar schreeuwde, deze moeder heeft daarna nooit meer commentaar gegeven ?. En ja, ik hou zielsveel van alledrie mijn kinderen, maar soms ben ik ook weer heel blij als ze lekker liggen te slapen!

5 jaar geleden

Dat is zeker waar, want niemand vindt ouderschap altijd leuk ;)

5 jaar geleden

Dat vind ik nog het meest moeilijke vaak. In een fractie van een seconde slaat het om, en vaak heb ik niet eens een idee waarom ook. En laten we even wel zijn; iedereen die ouderschap "altijd" leuk vindt, liegt...