6 jaar geleden

Ja die vraag heb ik inderdaad gekregen! Zelfs mensen die zeiden dat ze het zo sneu voor ons vonden dat het weer een meisje was, ze hadden ons zo een jongetje gegund....Maar met 3 zijn wij compleet! ? ?

6 jaar geleden

Gefeliciteerd! Het is moeilijk, maar laat die opmerkingen langs je heen gaan. Geniet van je zwangerschap.

6 jaar geleden

Allereerst: Gefeliciteerd ??? Bij ons bij onze eerste, was tevoren ook doodsbang. Maar degenen met negatieve/geen reacties konden opdonderen (met sommigen wordt de relatie zo onderhand al wel weer steeds beter), maar mochten wij ooit een 2e kindje verwachten heb ik zo niet de behoefte om het aan die mensen bekend te maken. En daarbij moet ik zeggen dat het aantal mensen met negatieve reacties mij enorm meeviel. Mij heeft het heel erg geholpen om voornamelijk om te gaan met de mensen met leuke reacties (zoals de andere reacties hier onder, genieten toch) en mij te richten op de leuke en positieve dingen, waaronder m'n kleine spruit. De rest moest maar op z'n minst wachten tot ik van m'n roze wolk af was ?

6 jaar geleden

Ja, heel herkenbaar. Zeer recentelijk bekend gemaakt dat we kindje nummer vier verwachten... en toen stilte... en daar is het bij gebleven. Meer konden we blijkbaar niet krijgen.