7 jaar geleden

Wat een toeval! Ik was op 18 aug 2012 uitgerekend en mijn vliezen braken op 24 juli, m'n eerste dag van m'n verlof. Gelukkig was hij op gewicht ( 2700 gram) en mocht hij met mij mee. In 2015 was ik op 15 aug uitgerekend en ben ik op 17 juli van mijn dochter bevallen. Ook zij was gezond en had een gewicht van 2600 gram waardoor ze niet opgenomen werd! Maar we liepen lekker 'gelijk'!

7 jaar geleden

Heel herkenbaar. Ik was 6 augustus 2012 uitgerekend en in de nacht van 30 juni op 1 juli braken ook mijn vliezen. Ik was lichtelijk in shock en vol ongeloof. Dit is veel te vroeg! 2 juli is onze zoon geboren en na 13 dagen ziekenhuis mocht hij mee naar huis. Heerlijk! Nu een heerlijk mannetje van bijna 4. Van onze jongste was ik uitgerekend op 1 september 2014, hij had niet zo'n haast en kwam "pas" op 31 augustus. Wat duurden die laatste weken lang zeg, met dat van onze oudste in het hoofd ????

7 jaar geleden

Mijn zoontje is ook 5 weken te vroeg geboren. En ook door het breken van de vliezen in de nacht, al was het bij mij meer een scheurtje dus verloor kleine beetjes en dacht eerder aan urine. Toch is het schrikken ik was er ergens nog niet klaar voor, vond de periode in het ziekenhuis echt zwaar. Maar gelukkig was ons mannetje vrij groot en at heel goed na 6 dagen mochten we lekker naar huis! En 35 weken is gelukkig niet extreem vroeg.

7 jaar geleden

Dat besef komt idd later. Onze oudste is in oktober 2012 9 weken te vroeg geboren. 'Maar' 4 weken in het zkh gelegen en toen lekker naar huis. Een intens jaar gehad. Rond zijn eerste verjaardag kwam bij mij de klap. nu is hij een fantastische dwarskont van 3.5 en inmiddels grote broer van een 1 jarige dreumes.