5 jaar geleden

Super toch!! En lekker trots blijven :) Doen wij ook! En tja bij sommige is het afgunst/jaloezie... maar elk kind is uniek en super knap toch als jou kindje met 7 maanden al kon staan! ?

5 jaar geleden

Hier ook een trotse mama hoor, precies als jij :). Ze slaapt vanaf 4 weken door, en ontwikkelt zich bovengemiddeld. Maar dat mag ook niet gezegd worden. Mooiste reactie tot nu toe? Ik vertelde dat ze al aan tafel ging staan (ze was zeven maanden) en de reactie die ik kreeg: maar mijn poepie van acht maanden heeft al twee tanden. Mijn mond viel open en ik kon me net inhouden om maar geen slow clap te doen. Ik ben mega trots op ons meisje en daar schaam ik me niet voor ?

5 jaar geleden

Onze zoon heeft gewoon 3,5 maand lang borstvoeding gehad. Groot voorstander van borstvoeding helaas met mijn werk niet haalbaar. Zo lang gebroken nachten redden is ook super knap! We weten maar al te goed dat we er nog lang niet zijn, maar alles op z’n tijd ?

5 jaar geleden

Fijn dat je zo lekker kan doorslapen, dat is geluk hebben. Maar dat een kind zo jong doorslaapt is vaak vanwege kunstvoeding (al dan niet aangevuld met papflessen of rijstebloem) Kindjes die borstvoeding krijgen en doorslapen zie je niet vaak. Dat een kind s’nachts wakker wordt voor voedingen is goed voor de hersenontwikkeling o.a. Ik ben er verdomd trots op dat ik al 4,5 jaar gebroken nachten overleef en ondertussen toch mijn werk en gezin van 3 kinderen draaiende hou;-) btw je kindje is pas 6 maanden, er liggen nog een hoop tandjes en sprongetjes in het verschiet.