10 jaar geleden

Bedankt dames! Voor de reacties.. Toch apart dat volslagen vreemde je dan toch weer kunnen opbeuren en je net dat kleine zetje de goeie richting op kunnen duwen!

10 jaar geleden

Het klinkt allemaal heel bekend, ik werd ook ontslagen (vast contract) maar ik kreeg het pas te horen 3 weken voor ik met verlof ging. Ik heb een uitkering aan gevraagd en heb het eerste jaar thuisgezeten. Ik heb daardoor wel alle eerste belangrijke ontwikkelingen mee kunnen maken, dus daar ben ik erg blij mee. Ik zat ook alleen maar thuis met dezelfde gedachten, maar de twijfel of je een goede moeder bent.. is je kindje blij? dan heb je het goed gedaan. En net wat marieke zegt, nu een een gezin hebt, heb je niet meer de doelen die je ervoor had. Je krijgt andere doelen, leuke doelen :) En wat betreft die vrienden, je krijgt er nieuwe bij met een kindje. Liever 5 goede vriendinnen, die je ook beter begrijpen omdat ze zelf ook een kindje hebben.

10 jaar geleden

bij mij heeft elk kind zijn eigen les meegebracht. Klinkt zweverig maar echt. mijn laatste zwangerschap gaf mijn lichaam duidelijk mijn grens aan. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik op een lullige manier mijn contract niet verlengd kreeg. Maar me wel de ogen geopend WAAR ik werkte, een hele goede keuze is VOOR mij gemaakt.Nu weer het heft in eigen handen nemen. Wil ik meer romantiek? Ik heb gemerkt dat ik daar dan zelf ook een rol in heb. Als ik mezelf al niet intressant vindt, hoe kan een ander dat dan vinden. Ik zit er nu nog middenin dus veel concreter kan ik niet worden, misschien vaag? Ik vind het geweldig dat je 45 kilo (!!!!) ben afgevallen, groot compliment. Voor de rest komt je er wel, volgens mij ben je op de goede weg!

10 jaar geleden

mooi gezegd, sluit ik me bij aan