5 jaar geleden

Hier 3 kids in de leeftijd 9, 8 en 2. Mijn man werkt 5 dagen en ik 3. Ik heb een staand beroep dus sporten heeft voor mij geen prio aangezien ik op mn werk veel beweeg. De kids sporten wel. Mijn man heefl elke donderdagavond 'mannanavond' en ik volg zelf een cursus op het moment. Daarnaast ga ik eens in de zoveel tijd 's avonds op pad met vriendinnen. Op vrijdagavond hebben we onze avond samen. Dan spreken we met niemand af en hebben we tijd voor elkaar als de kids op bed liggen. Het huishouden doe ik tussendoor. Als ik douche gelijk even de badkamer soppen. Als ik kook, soms even een keukenkastje uitruimen en schoonmaken of de buitenkant van de kasten soppen. Zo hou ik alles een beetje bij en kost het niet zoveel tijd.

5 jaar geleden

Ja precies dat! Alles komt goed... ?

5 jaar geleden

Thnx :) voor jou ook! Hij is trouwens 1 jr (en 4 mnd) en een heerlijke ondeugende ondernemende bink! Tropenjaren ja... dat zal het wel zijn. Knop om, doorzetten en onderweg niet vergeten te genieten. Zoiets? ?

5 jaar geleden

Ik weet niet hoe oud je zoontje is... maar ik weet wel dat de eerste jaren ook wel tropenjaren worden genoemd.. wij hebben 2 zoontjes 4j en 1j... en ook hier is het niet allemaal evenwichtig in balans... zou het ook graag anders zien... maar op andere momenten accepteer ik het en denk ik; het hoort er allemaal bij.. als de jongens wat ouder zijn kan je dingen combineren... en word het allemaal net iets makkelijker... nog even deze fase door... voor nu.. een virtuele hug!