's avatar
8 jaar geleden

Ik heb staan brullen toen ik zag dat de hele tuin vol zat met familie en vriendinnen. Ik voelde me zo ellendig. Ik was al moe en had hoofdpijn, ik zei dus rond half 3 tegen mijn man dat ik even naar bed ging. Toen ik eindelijk in slaap viel stond ineens mijn zus met videocamera in de slaapkamer. Toen had ik het al niet meer, toen ik de rest zag kwamen de tranen pas echt. Ik kan het me dus heel goed voorstellen hoe jij je voelde. Ik heb ook geen goede band met mijn schoonzusjes en schoonmoeder en vond het verschrikkelijk dat zij me zo kwetsbaar zagen.

Lindsy83's avatar
8 jaar geleden

Zo zie je maar weer dat iedereen anders is. Ik vind zeker wel dat er gepeild en rekening gehouden moet worden met de wensen van de zwangere. Je doet het uiteindelijk toch voor haar. Zelf had ik het wel graag gewild, maar helaas. Ik ben wel blij dat ik voor mezelf in ieder geval een gender reveal party heb gegeven ;)

JLS's avatar
8 jaar geleden

opzich vooral bij vrouwen toen ze klein waren als meisje dat het gemist word bedoel ik dan :)

JLS's avatar
8 jaar geleden

Ik zou het zelf ook niet (durven) vragen maar opzich zie je vooral bij vrouwen dat er autisme toch mee blijkt te spelen maar het nooit is opgevallen. Nog steeds word het heel snel gemist bij meisje.. Soms juist door de vraag die eigelijk niet gesteld mag worden komen mensen er ineens achter dat er misschien wel iets meer mee speelt. Hoeft natuurlijk zeker niet dat klopt maar het is ook weer niet onmogelijk ;)