9 jaar geleden

Lijkt me onwijs irritant, zelf lukte de bv wel dus nooit flesvoeding nodig gehad. Wat ze vaak zeggen is, 1 pak per klant. Dus jij gaat baar binnen, koopt 1 pak en hoppa ja gaat weer naar binnen en koopt 1 pak, het plankje tussen alle boodschappen in zorgt ervoor dat je een nieuwe klant bent, ze mogen je dan niet weigeren, ze denken vast wel dat je een vervelende klant bent..... En inderdaad stap anders over naar kruidvat, goedkoper en op voorraad!

9 jaar geleden

dat lijkt me echt frustrerend en ik zou er serieus de zenuwen van krijgen. ik geef ook fles voeding omdat zoontje gelijk naar neonatologie moest en ik ik pas 16 uur later kon proberen te voeden. Hij krijgt speciale voeding ivm allergie maar daar voor gaf ik pre voeding van een Duits merk. Wij wonen aan de grens en daar was altijd wel voorraad.

9 jaar geleden

Wat ben ik blij daar geen last van zie steeds leeg schap in winkel en vroeg me al af hoe moeders dit doen. Wij hebben speciale voeding die haal ik bij apotheek.

9 jaar geleden

Hier ook ellende! Ik heb vaker gedacht aan overstappen, echter is ons ventje daar niet mee eens. Nu dus ook elk pak wat ik zie koop ik! Ik loop ook in het winkelcentrum gerust iedere winkel binnen om er één te kopen, mochten ze het hebben... ELLENDE!