8 jaar geleden

Wat ben ik blij dat we de meest simpele babyfoon hebben, ik kan niet eens terug praten... Ik werd gek van vrienden die wel een camera babyfoon hadden, als we daar op bezoek waren en de kleine lag er net in, of bewoog even zaten ze meteen 'in' de camera. Dat was voor mij genoeg om dat niet te willen.. En ja deze gaat ook wel kapot, dus nu geen babyfoon meer. Als er iets is roept hij wel..

8 jaar geleden

Ik ken het helemaal! Bij ons ging vorige week de babyfoon stuk na 12 mdn gebruik. Je slaapt niet lekker! Wij gaan normaal niet in de kamer kijken voor we gaan slapen omdat ons zoontje een lichte slaper is, maar toen wel gedaan. Gelukkig hadden wij wel de mogelijkheid om een nieuwe babyfoon met camera te kopen, maar die functioneert nog niet altijd even goed. Ik vind het erg fijn om savonds voor het slapen en sochtends wanneer manlief eruit gaat te kijken naar mijn zoontje. Maar de muziekje mistte ik ook erg en mijn zoontje moet ook wennen aan de nieuwe liedjes

8 jaar geleden

Je kan als je graag na je kindje wil kijken en een smartphone over heb ook een (betaalde app) downloaden.. Dan kan je je kleintje in ieder geval zien..

8 jaar geleden

Dat is zeker niet fijn! Ik weet hoe het voelt en bij mij duurde het nog geen uur dat ik zonder zat. Ik had ons mannetje op ons bed in slaap laten vallen en de camera netjes aangezet, maar beneden kreeg ik ineens de melding dat hij geen verbinding kon maken. Van alles geprobeerd en volgens mij wel 40 x de trap op gelopen om te kijken of hij er nog wel veilig bij was. Toen mijn vriend thuis kwam heeft hij het gelukkig meteen opgelost, maar wat een stress had ik! Valt er niet nog aan zo'n oplader te komen in plaats van complete camera? En anders misschien via marktplaats? Heel veel sterkte met deze slapeloze nachten in ieder geval!