7 jaar geleden

Bij mijn eerste zwangerschap veel aangekomen waarvan heel veel vocht. Alle opmerkingen die voorbij komen wel gehoord. Mijn standaard antwoord was dan ook: twee? Kan dat dan ook? Oh dat moet ik toch eens navragen.. daarvan lag ik zelf in een deuk. Als mensen aan mijn buik zaten, vond ik dat geen probleem, alleen maar geïnteresseerd. Nu 16 weken zwanger en opnieuw krijg ik dezelfde vragen.. ik vraag me af of sommige mensen gewoon echt niet weten hoe een zwangerschap verloopt en dat een buik nu eenmaal groeit. .

7 jaar geleden

In mijn zwangerschap wilde familie ook altijd graag zomaar aan mijn buik zitten. Heb ze dat snel afgeleerd en zowel tegen familie als wildvreemde te zeggen. Als ik gewoon overgewicht heb zit je toch ook niet zomaar aan mijn buik, dus doe dat nu ook niet. En dat hielp enorm.

7 jaar geleden

Ik vond en vind het verschrikkelijk! Tijdens mijn zwangerschap was mijn buik ineens publiek bezit geworden. Ik woon in een wijk met veel ouderen en die vinden het prachtig. Alleen het is wel mijn lijf. Nu is mijn kleine man inmiddels bijna 15 maanden en nu zitten ze aan hem. Wat ik nog veel erger vind. Moet echt vaak boos kijken.

7 jaar geleden

Ik ben klein en mijn buik is mega! Ik ben nu 31 weken zwanger, gelukkig zitten er geen vreemden aan mijn buik. Al vind ik dat ook niet erg. Maak me niet zo snel druk, ben vooral trots en vind het leuk als mensen interesse tonen.