5 jaar geleden

De ontwikkeling van jouw depressie lijkt erg op het proces dat ik ook heb doorgemaakt. Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden (mijn dochter is nu 4,5 jaar oud), maar dat gevoel van angst, eenzaamheid en gevoel de grip te verliezen kan ik me goed herinneren. Ik kan er na zoveel jaar op terug kijken als een periode waarin ik veel heb geleerd. Maar toen voelde het als een eindeloze weg. Fijn dat het beter met je gaat. Heel goed dat het erover verteld. Ik merk dat ik er zelf nog steeds niet makkelijk over vertel ook al heb ik het wel goed verwerkt. Die openheid is juist belangrijk. Keep it up! En veel succes met je verdere herstel en bovenal veel geluk gewenst me je gezin.

5 jaar geleden

Oh wat herken ik me in een groot deel van jou verhaal!! Respect!!! Ik had het geluk dat mijn man het heel snel aan me merkte .. ik ben van baan gewisseld en ben nual een heel ander mens.. begin weer wat energie te krijgen en heb veel meer plezier en geniet veel meer van m'n mannetje!

5 jaar geleden

Wat goed en knap van je dat je dit deelt met ons! Helaas erg herkenbaar. Wat fijn dat beter met je gaat. Ik hoop dat het alleen maar beter met je mag gaan. Succes straks met werken weer.