9 jaar geleden

Ok :-) dankjewel. Ik heb sinds kort een paarse beker vd Prenatal. Het lijkt op de pinguin beker. Super.

9 jaar geleden

Goedemorgen, Op de eerste beker na exact dezelfde bevindingen. ( De eerste beker hebben wij nooit gehad.) Ook wij zijn nu over op de avent met tuit en bevalt prima. Ze(onze tweeling) kunnen ze op de grond gooien zonder dat ze stuk gaan. Andere bekers hebben het soms maar twee week volgehouden. Gingen erg snel kapot of lekte al vanaf het begin. Ook is de avent erg makkelijk om schoon te maken. Wij zijn laaiend enthousiast :-). Ook toevoeging voor flessen.. Wij hebben ook nog een derde kindje (5 maand) En zij heeft vanaf het begin af aan ook alleen maar de avent flessen gehad. Ze zijn veel makkelijker schoon te houden en lekken niet zo als een difrax fles op een gegeven moment gaan doen. We hebben aardig wat difraxflessen gehad ivm de tweeling maar van alle flessen in die 18 maand tijd is er nu nog maar 1 die niet lekt. En ze zijn haast niet schoon te krijgen als er thee heeft in gezeten.

9 jaar geleden

Die laatste heb ik ook, maar dan de oudere versie. Leuk ding, lekt inderdaad niet. Alleen nadeel... mijn dochter snapt hem niet. Ze is nu 10 maanden en zou hem dus al mogen gebruiken (6+maanden drinktuit) alleen hoe leer ik haar dit aan? Ze kent veel verschillende gewone spenen maar die drinktuit, daar doet ze echt niks mee.. Toch maar even afwachten misschien komt het nog. Maar vind het op zich een ideaal ding. Zodra ze gaan drinken komt er vocht uit, maar als je er geen druk meer op zet komt er ook niks meer uit ook. (ik ben het type dat dat soort dingen gewoon zelf uitprobeert.. dus ja weet het zeker)

9 jaar geleden

Ik heb deze gekocht bij de albert-heijn volgens mij heet hij ook pinguïn. Ik heb hem nog niet heel lang maar werkt beter als alle andere. Ik heb voor de pakjes ook de een houder, in de auto vind ik dat alleen niet zo fijn. Daarom wilde ik zo'n beker.